Szafranowy rosół z kurczaka z kulkami Macy szpinakowej

Szafranowy rosół z kurczaka z kulkami Macy szpinakowej
Szafranowy rosół z kurczaka z kulkami Macy szpinakowej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 552 kalorie. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, pieprz, grubą sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szafranowe Kulki Macy, Maca Ball zupa z klopsikami z kurczaka i bulionem z kurczaka domowej roboty, oraz Rosół z kulkami Macy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki zagotować w bardzo dużym garnku. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, częściowo przykryj i gotuj na wolnym ogniu 2 godziny, mieszając od czasu do czasu. Odcedzić bulion do innego garnka. Łyżka 1/4 szklanki tłuszczu z góry bulionu i umieścić w średniej misce; dodać 1/4 szklanki bulionu. Chłodna mieszanka tłuszczu i rezerwy na kulki Macy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MacaMaca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
GarnekGarnek
2
Usuń tyle mięsa ze skrzydełek kurczaka, aby zmierzyć 1 Hojny kubek. Drobno mielony kurczak; rezerwa na kulki Macy. Schłodzić pozostały bulion, aż będzie gotowy do użycia. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przykryć i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Kurczak MielonyKurczak Mielony
BulionBulion
MacaMaca
MięsoMięso
1
Ubij jajka, sól i pieprz do mieszanki tłuszczu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KurczakaTłuszcz Z Kurczaka
PieprzPieprz
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wymieszać z macą, następnie szpinakiem i zarezerwowanym mielonym kurczakiem. Przykryć i schłodzić do jędrności, co najmniej 1 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak MielonyKurczak Mielony
Mączka Z MacyMączka Z Macy
SzpinakSzpinak
3
Przynieś duży garnek obficie osolonej wody do wrzenia. Używając mokrych rąk i około 2 łyżek na każdą, uformuj mieszankę Macy na 16 kulek; wrzuć do wrzącej wody. Zmniejszyć ogień do niskiej, garnek przykryć, i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 45 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kulki Macy do naczynia 13x9x2-cala. (Można zrobić 1 dzień wcześniej; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MacaMaca
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
GarnekGarnek
4
Odtłuścić tłuszcz z wierzchu bulionu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
5
Dodać gotowane kulki Macy; dusić do ogrzania przez, o 10 protokół. Bulion z kadzi i 2 kulki Macy do każdej z 8 misek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MacaMaca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn