Budyń czekoladowy z bitą śmietaną Espresso

Budyń czekoladowy z bitą śmietaną Espresso
Budyń czekoladowy z bitą śmietaną espresso może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mleko, śmietanę do ubijania, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń czekoladowy z bitą śmietaną Espresso, Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, oraz Krispy Kreme budyń chlebowy z espresso bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić 1/4 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę natychmiastowego espresso w średnim rondlu do wymieszania. Stopniowo w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Trzepaczka na średnim ogniu domieszka się gotuje i zagęszcza, 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia.
4
Ubić w kawałkach czekolady, maśle i ekstrakcie waniliowym na gładką masę.Podzielić mieszaninę między 6 małych ramekinów orglasses. Przykryć i schłodzić budyń do ostygnięcia,około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Używając miksera elektrycznego, ubij śmietanę, pozostałe 2 łyżki cukru i 1 łyżeczka espresso w proszku w średniej formie bowluntil peaks. Na wierzch każdej pudding czekoladowy z odrobiną kremu espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
CzekoladaCzekolada
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
6
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn