Budyń chlebowy z sosem Whiskey
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj budyniu chlebowego z owocami z sosem Whiskey. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 885 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier, mieszanka owoców, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Budyń chlebowy z sosem Whiskey, Budyń chlebowy z sosem Whiskey, oraz Budyń chlebowy suflet z sosem Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 13-przez 9-calowe naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W dużej misce lekko ubić jajka.
Dodaj śmietanę, cukier, wanilię, cynamon, gałkę muszkatołową, kandyzowaną mieszankę owoców, kandyzowane wiśnie i pekany, ubijając, aby połączyć.
Dodać rogaliki w kostkach, podrzucając do płaszcza. Łyżka mieszanki do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Piec, aż środek jest ustawiony, około 1 godziny. Przykryj folią aluminiową, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu w razie potrzeby.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z
W średnim rondlu połącz śmietanę z cukrem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu.
W małej misce, połączyć whisky i skrobi kukurydzianej.
Dodaj do gotującej się mieszanki śmietany. Gotować do zgęstnienia, około 1 minuty, stale mieszając.