Sos Cytrynowy

Sos Cytrynowy
Sos cytrynowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 0g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, musztarda dijon, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Cytrynowy Tahini, SOS Cytrynowo-Tahini, oraz Sos Z Maślanki Cytrynowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać sok z cytryny, mielony czosnek, musztardę Dijon, sól koszerną i świeżo zmielony czarny pieprz w małej misce; dodać oliwę z oliwek w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Sól KoszernaSól Koszerna
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn