Budyń Chlebowy Z Rogalikiem Kokosowym
Coconut Crunch Croissant chleb Pudding trwa około 55 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 12 porcji z 568 kalorii, 8G białka, oraz 30g tłuszczu każdy. Za $1.6 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Mieszanka rogalików, kokosa, moreli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie wspaniałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Budyń Chlebowy Croissant, Budyń Chlebowy Croissant, oraz Budyń Chlebowy Croissant.
Instrukcje
Nasmaruj spód i boki 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia ze zmiękczonym masłem. Ułóż dno rogalika w naczyniu; posyp połową moreli i kokosa.
Warstwa z rogalikami i pozostałymi morelami i kokosem.
W dużym rondlu połącz krem kokosowy i mleko. Gotuj na średnim ogniu, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki.
Ubij niewielką ilość gorącej mieszanki mleka w jajka; włóż wszystko na patelnię, ciągle mieszając.
Zdejmij z ognia i dodaj wanilię.
Powoli kadzi mieszaninę jaj nad kokosem.
Odstaw na 10-15 minut lub do zmiękczenia rogalików.
Przykryj i piecz w 350° przez 30 minut. Odkryć; posypać orzechami.
Piec 5-10 minut dłużej lub do momentu, gdy nóż wyjdzie czysty.
Polecane wino: Madera, Pedro Ximenez
Maderan i Pedro Ximénez to świetny wybór na budyń chlebowy. Słodki, orzechowy smak Pedro Ximéneza z nutami fig i karmelu tak dobrze komponuje się z budyniem chlebowym. Madeiran to kolejna opcja-możesz nawet znaleźć przepisy na madeiran w budyniu chlebowym! Azorska firma winiarska Verdelho o Original z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Azorska Firma Winiarska Verdelho O Original
Jasny słomkowo-żółty. Aromaty marakui, ananasa, morskiego sprayu i muszli ostryg na nosie. Na podniebieniu, żywe i świeże z wysokimi stonowanymi owocami tropikalnymi utrzymywanymi w równowadze dzięki imponującej wadze i szerokości podniebienia. Wykończenia długie i czyste, z charakterystyczną mineralnością soli Azorów biegnącą przez metę.Czy jest lepsze jedzenie do jedzenia z winem z wysp niż obfitość morza? Skorupiaki, ostrygi, grillowane lub smażone ryby to doskonałe pomysły na parowanie.