Budyń chlebowy z jabłek może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 93 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz orzechy włoskie, dodatkowe cynamonowe chipsy do pieczenia, chipsy toffi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń jabłkowy z ciepłym sosem maślanym, Chleb Budyniowy Maślany, oraz Budyń Chlebowy Maślany podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni roztopić masło. Wymieszać z jabłkami i brązowym cukrem. Gotować na średnim ogniu przez 6-7 minut lub do miękkości jabłek, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Do Konserwowania,
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)