Budyń Chlebowy Z Białej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj budyniu z białej czekolady. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, chleba, czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1133 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z białej czekolady, Budyń Chlebowy Z Białej Czekolady, oraz Budyń Chlebowy Z Białej Czekolady Żurawinowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj 8-calową kwadratową patelnię masłem; odstaw na bok. Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozłóż kostki chleba na obramowanej blasze do pieczenia i piec, aż krawędzie chleba poczują suchość, o 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić patelnię na stojaku z drutu.
W średnim rondlu ubić mleko, śmietanę i cukier do połączenia.
Podgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do oparzenia.
Zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie, aż się rozpuści i będzie gładka.
Odstawić do ostygnięcia lekko, o 10 protokół.
W dużej misce ubij żółtka i jajko do połączenia. Powoli ubij w ciepłej mieszance mleka, aby połączyć.
Dodać kostki chleba i niech namoczyć, o 30 protokół, delikatnie mieszając od czasu do czasu.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i piec, aż tylko zestaw, o 25 protokół.
Przed podaniem lekko ostudzić, około 15 minut.
Aby sos: w małym rondlu na średnim ogniu, podgrzać śmietanę, aby tylko gotować.
Zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie, aż się rozpuści i będzie gładka.