Budyń Chlebowy Dyniowy Imbirowy

Budyń Chlebowy Dyniowy Imbirowy
Pumpkin Ginger Bread budyń jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 737 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz złote rodzynki, mieloną gałkę muszkatołową, ciężki krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 40%. Spróbuj Budyń Chlebowy Dyniowo-Imbirowy, Ciasto Budyniowe Z Dyni Imbirowej, oraz Pudding Ryżowy Dyniowy Imbirowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 11 na 7-calowe naczynie do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Do squasha: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Dynię pokroić w ćwiartki i usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
5
Posmaruj wnętrzności odrobiną oleju i ułóż na blasze do pieczenia, skórą do góry. Piecz w rozgrzanym piekarniku, aż squash będzie miękki przez całą drogę, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić. (Można to zrobić 1 lub 2 dni wcześniej.) Gdy squash jest zimny, wyjąć go ze skóry i puree w robocie kuchennym. Musisz 2 1/2 szklanki puree do squasha do tego przepisu. Jeśli mieszanina jest sucha podczas puree, dodać chochlę mieszaniny budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Na budyń: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W dużej misce, połączyć śmietanę, jajka, brązowy cukier, przyprawy, i wanilia i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Krem CiężkiKrem Ciężki
WaniliaWanilia
PrzyprawyPrzyprawy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Wymieszać w puree z dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
10
Połączyć chleb, rodzynki i imbir w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
ImbirImbir
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Wlać mieszaninę budyniu na chleb na pokrycie i odstawić na 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
12
Uwaga kucharza: nie możesz używać całego nadzienia.
13
Dodać więcej nadzienia, jeśli jest miejsce w naczyniu, gdy chleb jest namoczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
14
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krem zostanie ustawiony, około 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
To jesień w deserze! Aby podać, łyżkę budyniu do miseczek i posypać pyłem cukru cukierniczego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn