Budyń chlebowy czekoladowo-karmelowy
Czekoladowy i karmelowy budyń chlebowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, cukierki karmelowe pokryte czekoladą, czekolada cook-and-serve pudding mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 16%. Spróbuj Czekoladowy Karmelowy Budyń Chlebowy, Czekoladowy Budyń Chlebowy Z Sosem Karmelowym, oraz Budyń chlebowy chała z sosem czekoladowo-karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko i budyń wymieszać w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z chlebem, aż będzie pokryty.
Wlać mieszaninę chleba do 8-calowej kwadratowej patelni pokrytej sprayem do gotowania; posypać posiekanymi cukierkami.
Piec w temperaturze 350 przez 38 minut. Łyżka budyniu równomiernie do każdej z 6 poszczególnych misek do serwowania; top każdej porcji z lodami, w razie potrzeby, i skropić równomiernie syropem.
Końcówka kuchenna Shortcut
Aby szybko posiekać cukierki karmelowe pokryte czekoladą, umieść cukierki blisko siebie na desce do krojenia. Następnie użyj ostrego, ciężkiego noża szefa kuchni i kołysaj nóż tam iz powrotem, naciskając najgrubszą część ostrza na cukierki.