Kompot Żurawinowy

Kompot Żurawinowy
Kompot żurawinowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 4 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, skórkę pomarańczową, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Kompot Żurawinowy, Kompot Żurawinowy, oraz Kompot Z Figi I Żurawiny.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj szalotki, Skórka, i szałwia; saute 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
WołowinaWołowina
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
3
Dodać sok i syrop; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
SyropSyrop
4
Dodać żurawinę; gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
5
Wyjąć z ognia; ostudzić do temperatury pokojowej.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn