Cosmopolitan Sos Żurawinowy

Cosmopolitan Sos Żurawinowy
Cosmopolitan sos żurawinowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka żurawiny, likieru, wódki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cranberry Cosmopolitan, Cranberry Cosmopolitan, oraz Cranberry Cosmopolitan.

Instrukcje

1
W ciężkim średnim rondlu na umiarkowanym ogniu połącz żurawinę, cukier i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, mieszając często do rozpuszczenia cukru, następnie zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować na wolnym ogniu, mieszając często, aż zgęstnieje i zmniejsza się do około 3 szklanki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przełożyć do średniej miski i ostudzić, często mieszając, aż do letniej, około 30 minut. Wymieszać z wódką i likierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
WódkaWódka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przenieść do miski, przykryć, i przechowywać w lodówce, aż schłodzone i zestaw, co najmniej 2 godziny. (Sos można przygotować do 2 tygodni wcześniej i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
1
* Dzięki wysokiej kwasowości, która zniechęca do rozwoju bakterii, sos żurawinowy utrzymuje się bardzo dobrze. Może być wykonany i schłodzony co najmniej dwa tygodnie przed podaniem, a resztki prawdopodobnie będą przechowywane przez kolejne dwa tygodnie.* Kup dodatkowe świeże żurawiny w sezonie, aby zamrozić i dodać do wypieków. Nie rozmrażaj ich przed użyciem, ale pozwól na dodatkowe kilka minut czasu pieczenia, ponieważ zamrożone jagody schłodzą ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
żurawinażurawina
JagodyJagody
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn