Budyń Brązowo-Cukrowy
Budyń brązowo-cukrowy to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, wanilię, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Budyniowe Z Brązowym Cukrem, Budyń chlebowy z brązowym cukrem z Crème Anglaise, oraz Budyń maślany z Burbon-brązowym cukrem bezy.
Instrukcje
Wymieszać razem pół na pół, brązowy cukier i skrobię kukurydzianą w 2-do 3-quart ciężki rondel i podgrzewać na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier rozpuszcza się i mieszaninę ogrzewa się przez (nie pozwól gotować).
Żółtka i sól ubij razem w średniej misce, aż będą gładkie, a następnie dodaj gorącą pół na pół mieszaninę w wolnym strumieniu, ubijając. Powrót mieszaninę do rondla i gotować na umiarkowanym ogniu, ubijając, aż mieszanina tylko osiągnie wrzenia, a następnie gotować, ubijając, 1 minutę (mieszanina zgęstnieje). Natychmiast wlać przez sito o drobnych oczkach do czystej miski i wymieszać z masłem i wanilią, aż masło zostanie włączone. Ustaw miskę w większej misce z lodem i zimną wodą i schłodzić, często mieszając, aż budyń ostygnie, o 10 protokół.
Ubij śmietanę z kwaśną śmietaną w misce trzepaczką, aż mieszanina utrzyma sztywne szczyty.
Podziel budyń między 6 małych miseczek, a następnie dopełnij każdą porcję obfitą śmietaną.