Buddha ' s Delight pierogi z imbirem-szczypiorkiem Ponzu

Buddha ' s Delight pierogi z imbirem-szczypiorkiem Ponzu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pierogów Buddha ' s Delight z imbirowo-szczypiorkowym Ponzu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 36 centów za porcję. Jeśli masz azjatyckie smażone warzywa, szczypiorek, białka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rozkosz Buddy (Jai), Rozkosz Buddy, oraz Rozkosz Buddy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: parowiec bambusowy
1
Przykryj warzywa podsmażyć w misce bezpiecznej dla mikrofalówki z 2 łyżkami wody. Gotować na wysokiej 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odcedzić i odstawić.
3
Rozgrzać olej sezamowy na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać grzyby i smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Dodaj smażone warzywa, czosnek i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Saute przez 2 do 3 minut. Odstawić do ostygnięcia.
7
Wycisnąć nadmiar wilgoci z schłodzonej mieszaniny warzyw i umieścić w robocie spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Dodać dwa białka i skrobię kukurydzianą. Pulsuj, aż mieszanina zostanie drobno posiekana i trzyma się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
9
Pracując partiami, rozłóż od 6 do 8 owijarek gyoza. Lekko posmarować pozostałym 1 białkiem jajka i łyżką 1 łyżką mieszanki warzywnej w środku każdego. Złóż na pół i naciśnij razem, aby uszczelnić krawędzie. Stojak pierogi seam-side up przez stukanie na blacie. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. Linia bambusowy parowiec z kawałkiem pergaminu, który został przycięty do dopasowania. Spryskać pergamin lekko sprayem do gotowania. W parowarze umieścić po 10-12 pierogów na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
10
Umieść parowiec na średnim garnku wrzącej wody. Paruj przez 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
W małej misce wymieszaj wszystkie składniki ponzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podajemy pierogi na gorąco z sosem ponzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia5
Magazyn