Brązowy tost z sardynkami, cytryną i wiosenną (zieloną) cebulą

Brązowy tost z sardynkami, cytryną i wiosenną (zieloną) cebulą
Brązowy tost z sardynkami, cytryną i wiosenną (zieloną) cebulą wymaga ok. 13 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 62 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka chleba, dymka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Brązowy tost z sardynkami, cytryną i wiosenną (zieloną) cebulą, Fasolka szparagowa i dymka z estragonem, oraz Grillowane szparagi i Dymka z sosem cytrynowym.

Instrukcje

1
Lekko tostować chleb i posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Posypać cebulą i top z sardynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Skropić sokiem z cytryny i doprawić czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
4
Umieść pod średnio niskim grillem / brojlerem 2-3 minuty. (Patrz uważnie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn