Brązowy tost z sardynkami, cytryną i wiosenną (zieloną) cebulą
Brązowy tost z sardynkami, cytryną i wiosenną (zieloną) cebulą wymaga ok. 13 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 62 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka chleba, dymka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Brązowy tost z sardynkami, cytryną i wiosenną (zieloną) cebulą, Fasolka szparagowa i dymka z estragonem, oraz Grillowane szparagi i Dymka z sosem cytrynowym.
Instrukcje
Lekko tostować chleb i posmarować masłem.
Posypać cebulą i top z sardynkami.
Skropić sokiem z cytryny i doprawić czarnym pieprzem.
Umieść pod średnio niskim grillem / brojlerem 2-3 minuty. (Patrz uważnie).