Brzoskwiniowy Sos Barbecue

Brzoskwiniowy Sos Barbecue
Przepis brzoskwiniowy sos Barbecue jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten sos ma 63 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 44 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Sos Barbecue Brzoskwiniowo-Bourbonowy, Sos Barbecue Easy Peach Chipotle, oraz Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowym sosem Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę; gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodaj brzoskwinie, czarny pieprz, sól i czosnek; gotuj 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z piwem i pozostałymi składnikami i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CzosnekCzosnek
PiwoPiwo
SólSól
4
Połowę mieszanki umieścić w blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Umieść czysty ręcznik do naczyń nad otworem w pokrywie blendera (aby zapobiec wyciekom). Proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać czystą mieszaninę do średniej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Uwaga: SOS Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 10 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Składniki

4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 funta posiekanego plamiaka1/2 funta posiekanego plamiaka11 funt cukinii,kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany brązowy cukierpakowany brązowy cukier3(zima)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)6ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.cynamon mielonycynamon mielony21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kolendra mielonakolendra mielona21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kminek mielonykminek mielony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigotowa musztardagotowa musztarda1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane obrane brzoskwinie (ok. 4 duże)posiekane obrane brzoskwinie (ok. 4 duże)21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.SOS ostra paprykaSOS ostra papryka11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2(zima)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. The Prisoner Wine Company Saldo Zinfandel (pół butelki) z oceną 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Zakład winiarski saldo Zinfandel (pół butelki)
Zakład winiarski saldo Zinfandel (pół butelki)
Ciemny rubinowy kolor z odważnymi aromatami czarnej lukrecji, czarnego pieprzu, wiśni i przypraw do pieczenia. Wpis jest bogaty, pełny i błyskotliwy. Podniebienie jest przepyszne i gładkie z nutą czekolady. Wykończenie jest zmysłowe z miękkimi, aksamitnymi taninami.Mieszanka: 85% Zinfandel; 15% Mieszanka Petite Sirah i Syrah
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn