Brzoskwiniowy Sonker
Peach Sonker jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, brzoskwinie, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Blackberry Sonker z " dip, Czysta Sałatka Wieprzowa, Brzoskwiniowa I Rukola Z Brzoskwiniowym Winegretem, oraz Galanteria Brzoskwiniowo-Brzoskwiniowa Z Cukrem Cytrynowo-Tymiankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Dodaj mąkę, 1/3 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól do miski robota kuchennego. Pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Dodać kawałki masła i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek, 6 do 8 jednosekundowych impulsów.
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
W małej misce ubij razem jajka i mleko.
Dodać płyn do mieszanki mąki. Mieszaj łyżką, aż dobrze się wkomponuje i zacznie tworzyć się lepkie ciasto. Ciasto obrócić na bardzo dobrze posmarowaną mąką powierzchnię, posypać wierzch mąką i lekko ugniatać, aż do uzyskania miękkiego, nadającego się do obróbki ciasta. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Masło 9-przez 13-calowe szklane lub metalowe naczynie do pieczenia i odstawić.
Odetnij 2/3 ciasta i odstaw pozostałe ciasto do lodówki.
Posypać wierzch ciasta lekko mąką, a następnie przykryć dużym arkuszem folii i rozwałkować w prostokąt, który pokrywa się z krawędziami naczynia do pieczenia o około 2 cale.
Wyłożyć rozwałkowane ciasto do naczynia, wcisnąć na dno i wzdłuż boków.
Do dużej miski dodaj pokrojone brzoskwinie. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w 2 łyżkach wody w małej misce.
Wlać mieszaninę na brzoskwinie i wrzucić do herbu.
Przełożyć brzoskwinie na wyłożoną ciastem patelnię. W małej misce wymieszać razem jasnobrązowy cukier, cynamon i gałkę muszkatołową, a następnie posypać mieszaninę brzoskwiniami. Kropka z kawałkami masła.
Pozostałe ciasto podzielić na pół, obrócić na bardzo dobrze posmarowanej mąką powierzchni, posypać lekko mąką, a następnie przykryć dużym arkuszem folii i rozwałkować na duży arkusz o długości około 13 cali i grubości około 1/4 cala.
Ciasto pokroić na 4 długie paski i ułożyć równomiernie na całej długości naczynia (nie wciskać jeszcze boków). Powtórz proces zwijania z pozostałym ciastem, tym razem zwijając szerszy arkusz o długości około 9 cali.
Ciasto pokroić na 5 pasków. Splot skorupy kraty razem (dla wizualnego przewodnika, sprawdź ten słodki pokaz slajdów techniki).
Posypać skórkę pozostałą 1 łyżką cukru.
Piec, aż skórka jest złoty kolor i brzoskwinie są bąbelkowe, 45 do 50 protokół.
Ostudzić przez 10 do 20 minut, a następnie podawać.