Brzoskwiniowy Głupek Neelysa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Neelys ' brzoskwinia głupcem spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 154 kalorie, 8G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, brzoskwinie, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Neelys Domowe Lody Brzoskwiniowe, Blueberry Peach Fool, oraz Neelys BBQ Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużego rondla na średnim ogniu dodaj cukier, wanilię, brzoskwinie i sok z cytryny. Mieszaj, aż cukier zacznie się topić, od 1 do 2 minut. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
W międzyczasie dodaj skrobię kukurydzianą do małej miski i wymieszaj z 1 łyżką wody.
Zdjąć osłonkę z mieszanki brzoskwini i wymieszać ze skrobią kukurydzianą. Mieszając, aż zgęstnieje, około 1 minuty. Po zagęszczeniu mieszaniny wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 30 minut.
Aby służyć, warstw jogurt i brzoskwinie w szklance do serwowania.