Brzoskwiniowe Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami
Peachy ananas do góry nogami ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje $8.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 974 kalorie, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać betty ciasto mix, masło, połówki brzoskwini w ciężkim syropie, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, Najlepsze ciasto ananasowe do góry nogami ... ma Rum, oraz Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Na patelni 13x9 cali roztopić masło w piekarniku.
Wyjąć z piekarnika; posypać brązowym cukrem równomiernie masłem.
Połóż połówki brzoskwini na ręcznikach papierowych, aby wchłonąć płyn; osusz.
Na środku każdej połówki brzoskwini ułożyć wisienkę maraschino; na brązowym cukrze ułożyć ściętą stronę (wiśnie będą na dole). Łyżka ananasa wokół brzoskwiń.
Dodaj wystarczającą ilość wody do zarezerwowanego soku ananasowego, aby zmierzyć 3/4 szklanki. W dużej misce, ubić ciasto mix, mieszanki soku, oleju i jaj z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać ciasto na brzoskwinie i ananasa; rozprowadzić tak równomiernie, jak to możliwe.
Piec 45 do 53 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysta, a góra jest głęboka złotobrązowa. Natychmiast uruchom nóż po stronie patelni, aby poluzować ciasto.
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; obróć patelnię i talerz. Pozostaw patelnię nad ciastem 1 minutę, aby polewa mogła mżeć nad ciastem. Fajne 30 minut.
Podawać na ciepło lub chłodno. Przechowywać w lodówce.