Brzoskwinie w czerwonym winie
Brzoskwinie w czerwonym winie wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, brzoskwinie, paski skórki pomarańczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 22%. Podobne przepisy to Wino gotowane brzoskwinie z lodami, Pesche al vino rosso (brzoskwinie w czerwonym winie), oraz Grillowane ciasto z brzoskwiniami i aniołami z sosem z czerwonego wina.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 10 minut lub aż mieszanina wina zmniejsza się do 1 1/2 szklanki. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Przecedzić mieszaninę wina przez sito nad miską i wyrzucić ciała stałe.
Połączyć mieszankę wina i brzoskwinie w średniej misce; przykryć i schłodzić 4 godziny, mieszając od czasu do czasu.