Bryłki Bażanta Panierowanego
Panierowane bryłki bażanta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 46g białka, oraz 44g tłuszczu. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz czosnek, połówki piersi bażanta, musztardę w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Balotyna bażanta, oraz Bażant Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połączyć panko, parmezan, pietruszka, sól, czarny pieprz, i musztarda w proszku w misce, aż równomiernie połączone.
Roztopić masło z czosnkiem na patelni na małym ogniu. Po rozpuszczeniu, gotować i mieszać czosnek przez 5 minut do smaku masła.
Wlać do miski po stopieniu. Kawałki bażanta zanurzyć w roztopionym maśle, a następnie wcisnąć w okruchy panko.
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Pozostałe okruchy panko posypać bryłkami bażanta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kawałki bażanta nie będą już różowe w środku, około 45 minut.