Brytyjski Grillowany Ser Z Fasolką Po Pieczeniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj brytyjskiego grillowanego sera z fasolą po bretońsku. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 28g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, sól koszerna i pieprz, pomidory śliwkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasola Po Brytyjsku, Brytyjska deska serów-Grillowany plamiak z polewą Lancashire Rarebit, oraz Fasola w stylu brytyjskim na tostach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pomidory na blasze do pieczenia, doprawić solą i pieprzem i dusić, aż krawędzie lekko brązowy, 5 do 10 protokół.
Przełożyć pomidory na talerz.
Chleb tostowy ułożyć na blasze i równomiernie wyłożyć na wierzch fasolę. Przykryć pomidorami i skropić sosem Worcestershire, następnie posypać serem i szalotki. Broil aż złoty i bąbelkowy, o 3 protokół.