Bruschetta z fig & orzech Anchoiade może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 241 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz figi, figi, połówki orzecha włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Serowy Jabłko Orzech Bruschetta, Anchoïade, oraz Anchoïade.
Instrukcje
1
Umieść figi, orzechy włoskie, anchois, czosnek i 1/4 łyżeczki. sól w robocie kuchennym. Proces do drobno posiekanego.
Dodaj oliwę z oliwek, koniak i kilka skrętów pieprzu i ponownie przetworzyć, aby uzyskać nieco grubą pastę. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Koniak
8 (U-12) Krewetek
3
Anchoiadę rozłożyć na grillowanejbruschetta i ułożyć kilka wiórków serowych.