Brukselka pieczona czosnkowo z sosem musztardowym

Brukselka pieczona czosnkowo z sosem musztardowym
Brukselka pieczona czosnkiem z sosem musztardowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawkę. Jedna porcja zawiera 164 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Za $1.03 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Z łyżką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Pieczona brukselka z kremowym sosem musztardowym, Pieczona brukselka i boczek w sosie musztardowo-śmietanowym, oraz Musztarda pieczona brukselka z boczkiem.

Instrukcje

1
Umieść brukselkę w nie natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Połącz olej i czosnek; skrop kiełki i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 450° przez 10-15 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Tymczasem w małym rondelku połącz śmietanę, musztardę, pieprz i sól. Doprowadź do delikatnego wrzenia; gotuj przez 1-2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia. Łyżka nad brukselką.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn