Brokuły Z Bagna Cauda

Brokuły Z Bagna Cauda
Brokuły z bagna Cauda może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 65 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Jeśli masz sardelę, masło, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Broccoli Bagna Càuda, Brokuły Pieczone Bagna Cauda, oraz Pieczone Brokuły Bagna Cauda.

Instrukcje

1
W małym, ciężkim rondlu rozgrzej masło i 1 łyżkę. oliwy z oliwek na małym ogniu, aż masło się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj czosnek i gotować 10 protokół, mieszając od czasu do czasu; dont niech czosnek brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Dodaj pozostały olej i anchois i wymieszać, aby rozpuścić anchois. Gotować, mieszając od czasu do czasu, na najniższym ogniu przez 30 minut, używając płomienia, Jeśli to konieczne, aby utrzymać czosnek i anchois przed spaleniem. Mieszanka powinna ledwo gotować. Podczas gdy bagna cauda gotuje, przyciąć włócznie brokuły, pozostawiając 2 cale łodygi dołączone do kwiatów. Pokrój łodygi za pomocą obieraczki do warzyw lub noża do parkowania, a następnie połów lub ćwiartkę włóczni wzdłuż, w zależności od grubości. Brokuły na parze nad wrzącą wodą w przykrytym rondlu, aż będą chrupiące-miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Bagna CaudaBagna Cauda
SardeleSardele
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Przełożyć do czystego naczynia i osuszyć, a następnie ułożyć włócznie na półmisku lub pojedynczych potrawach. Łyżka ogona bagna na włócznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagna CaudaBagna Cauda
1
Kalorie
1
200, tłuszcz
2
17, Kalorie Tłuszczowe
1
150, Tłuszcze Nasycone
2
4, białko
3
5, Tłuszcz Jednonienasycony
4
11, węglowodany
5
180, Cholesterol
6
10, Włókno
7
Foto: Ben Fink
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
9, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn