Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu

Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu
Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórków z topinamburu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 980 kalorii, 47g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na $7.99 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, filety z tilapii, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ogórki Z Karczocha Jerozolimskiego, Puree z korzenia selera i ziemniaków z pieczonym "grzankami"z topinamburu, oraz Karczoch jerozolimski i Karczoch sercowy Linguine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pracując z 1 karczochem na raz, obrać i pokroić w kostkę 1/2 cala. Natychmiast umieścić w wodzie bowlof, aby zapobiec brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
WodaWoda
2
Umieścić śmietanę duży rondel.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić karczochy; dodać topan. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniopłynny i gotować pod przykryciem, aż karczochy będą miękkie i prawie cały płyn zostanie wchłonięty, dodając wodę przez łyżki stołowe, jeśli suche iartichokes nie są jeszcze miękkie, około 25 minut. Puree w procesorze. Przyprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Cover; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KarczochKarczoch
WodaWoda
4
Podawać na ciepło.
1
Połącz pierwsze 7 składników w procesorze i dobrze wymieszaj.
2
Dodaćpierścienie; proces aż do formy kulki.
3
Sok Addlemon; proces do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
4
Papier do pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
5
Rozłożone na 6-7 cali kwadratowych. Góra z drugim arkuszem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Zwiń na 10-calowy kwadrat.Zamrozić skorupę w papierze, aż do Ustawienia, co najmniej 15 minut i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
7
Usuń papier.
8
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Pokrój skórkę NA6 kawałków o tej samej wielkości co filety rybne.Ułóż ryby w jednej warstwie na arkuszu rimmedbaking.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
10
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
11
Umieść 1 kawałek skórki na każdym filecie. Smażona ryba jest gotowana i skorupa jestrozwinięta wokół krawędzi, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RybyRyby
12
Podzielić ryby między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
13
Podawać z
14
Ogórki z topinamburu i ciepłe
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
15
Puree Z Topinamburu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
16
* Bulwy różnych słoneczników; dostępne w dziale produkcji niektórych supermarketów i na rynkach rolnych.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn