Breloczki Z Twarogiem Limonkowym
Breloczki z twarogiem z limonki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 34 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Breloczki Z Twarogiem Limonkowym, Tartaletki jagodowe z twarogiem limonkowym, oraz Macadamia Key Lime Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ubić w rondlu i gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 12 minut lub aż mieszanina zgęstnieje. Wymieszać ze skórką limonki.
Wlać ostrożnie przez sitko z siatki drucianej do miski. Przykryć mieszaninę i przechowywać w lodówce 4 do 6 godzin.
Mąki pulsacyjne, cukier, sól i proszek do pieczenia w robocie kuchennym do połączenia.
Dodaj 1 szklankę masła i skrócenie, i pulsować, aż mieszanina jest kruchy.
Dodaj zimną wodę, 1 łyżkę na raz, pulsując po każdym dodaniu.
Wyjąć ciasto i owinąć w folię; schłodzić co najmniej 2 godziny.
Kształt ciasta na 34 (1-calowe) kulki i naciśnij kulki do lekko nasmarowanych miniaturowych patelni. Kutas widelcem.
Piec w 375 przez 13 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojakach z drutu.
Łyżka 1 do 2 łyżek twarogu limonkowego do każdej skorupki tarty; wierzch z plasterkami truskawek.
Uwaga: miniaturowe patelnie na muffinki można zastąpić miniaturowymi patelniami na tartę.