Bratwurst Gotowana Na Piwie

Bratwurst Gotowana Na Piwie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Bratwurst z gotowanym na wolnym ogniu piwem. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 25g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 18 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, nasiona gorczycy, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, Bratwurst gotowana na piwie z cebulą i kiszoną kapustą, oraz Bratwurst gotowana na piwie z cebulą i kapustą czerwoną kiszoną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do bezpośredniego grillowania, na wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połączyć piwo, kminek, kolendra, nasiona gorczycy, cebula, czosnek i imbir w dużym stockpot. Następnie dodaj kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
KolendraKolendra
Nasiona KminkuNasiona Kminku
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CebulaCebula
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Umieść garnek na ruszcie z grilla i gotuj na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu kiełbasy do połowy gotowane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
GarnekGarnek
5
Wyjmij patelnię z grilla i pozostaw kiełbasę na 30 minut w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
6
Przenieść bachory na talerz lub deskę do krojenia i odcedzić płyn do miski, wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Szczotka kiełbasy z olejem rzepakowym i grill, aż osłonki są chrupiące i złoty brąz i kiełbasy są gotowane przez, 4 do 6 minut na stronie. Utrzymuj ciepło do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn