Bran Muffins I
Przepis na Babeczki Bran I można przygotować w około 45 minut . Jedna porcja zawiera 230 kalorii , 4 g białka i 8 g tłuszczu . Ten przepis służy 36 osobom. Za 26 centów za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko nielicznym osobom to śniadanie naprawdę smakowało. Jeśli masz pod ręką wodę, jajka, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. 7 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 55% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Wilgotne babeczki z otrębami orkiszowymi , wilgotne wegańskie babeczki z otrębami orkiszowymi i babeczki migdałowe z komosą ryżową i bananami bez jajek – jak zrobić babeczki z komosą ryżową są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszaj płatki i wrzącą wodę w metalowej misce i pozostaw do ostygnięcia.
W dużej misce ubić śmietanę, cukier i jajka.
Dodać maślankę i ostudzoną mieszankę zbożową.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wmieszać do ubitej masy, aż mąka zwilży się. Ciasto powinno być grudkowate. Włóż ciasto do słoika o szerokiej szyjce o pojemności jednego galona. Jeśli używasz mieszanki, użyj chochli, aby wydobyć ciasto ze słoika; nie mieszaj ani nie mieszaj.
Gdy będzie gotowe, nałóż ciasto do foremek na muffiny.
Piec w temperaturze 375 stopni F (195 stopni C) przez około 15 minut.