Braciole alla Bolognese: kieszenie wieprzowe z Prosciutto
Braciole alla Bolognese: kieszenie wieprzowe z Prosciutto to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 37g białka, oraz 34g tłuszczu. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbek czosnku, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastan alla Bolognese z mieloną wieprzowiną, Ragù alla bolognese (sos boloński), oraz Spaghetti alla Bolognese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić solą i pieprzem. Każdy kotlet złożyć z jednym plastrem sera, a następnie z 1 plastrem szynki, zabezpieczając wykałaczkami w razie potrzeby.
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu i dodać liście laurowe, czosnek, i rozmaryn. Gotować 5 minut, aby olej aromatyczny, a następnie zwiększyć ogień do wysokiej, i zapiekać kotlety po obu stronach. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i nadal gotować, aż kotlety są gotowane przez, o 3 protokół na stronę.