Braciola z makaronem
Braciola z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 354 kalorie, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, kapary, fettuccine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Braciola Wołowa, Braciolan i kiełbasa niedzielny SOS, oraz Kurczak faszerowany, bez kości: Braciola di Pollo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w misce; dobrze wymieszać i odstawić.
Trim fat from steak. Za pomocą ostrego noża, przeciąć poziomo przez środek steku, cięcie do, ale nie przez, drugą stronę; otwórz płasko, jak chcesz książki.
Umieść stek między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do równej grubości za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Rozłóż mieszaninę bułki tartej na steku, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi.
Roll up steak, Jelly-roll fashion, zaczynając od krótkiego boku. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych ciężkim sznurkiem.
Przykryj duży holenderski piekarnik sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodaj stek, brązowienie dobrze ze wszystkich stron.
Wyjąć stek z patelni; odstawić i ogrzać.
Dodaj sos spaghetti i wino do patelni, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką, aby poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia i zwrócić stek na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż stek będzie miękki.
Usuń Sznurek i pokrój stek na 16 plastrów.
Łyżka 1 szklanka makaronu na każdym z 8 poszczególnych talerzy; top z 2 plastry stek i 1/3 szklanki sosu.