Boyd ' s Pinto Beans

Boyd ' s Pinto Beans
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Boyd ' s Pinto Beans może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, kości karku wieprzowego, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 34%. Podobne przepisy to Best Darn Pot Of Beans EVER-Homestyle Pinto Beans W / A opcja szybkowaru, Fasola Pinto, oraz Salsa Pinto Fasola.

Instrukcje

1
Umieść fasolę pinto w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc. Lub doprowadzić fasolę i wodę do wrzenia w dużym garnku na dużym ogniu. Po zagotowaniu wyłączyć ogień, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola PintoFasola Pinto
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i spłukać przed użyciem.
3
Doprowadzić kości szyi do wrzenia z 4 szklankami wody w dużym rondlu. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości; gotować na wolnym ogniu 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Odsączoną fasolę wlać do gotującej się wody z kośćmi szyi; dodać dodatkową wodę, aby po prostu przykryć fasolę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Upewnij się, że poziom wody nadal pokrywa fasolę podczas gotowania; użyj więcej wody w razie potrzeby. Po 1 godzinie wymieszać skrócenie; dalej gotować, aż fasola będzie miękka, o 30 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn