Bourbon Whiskey sos BBQ to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ten sos ma 385 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego pieprzu, brązowego cukru, płynnego aromatu dymu wędzarniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Bourbon Barbecue Sauce with Alibi Whiskey, Czekoladowe ciasto Whiskey Bundt z sosem Whiskey Caramel, oraz Apple Whiskey Crisp z sosem Whiskey Caramel.
Instrukcje
1
W dużej patelni na średnim ogniu, połączyć cebulę, czosnek, i whisky. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, lub aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whiskey
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać w mielonym czarnym pieprzu, sól, ketchup, pasta pomidorowa, ocet, płynny dym, sos Worcestershire, brązowy cukier, i ostry sos pieprzowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły Dym
Pieprz Czarny Mielony
Ostry Sos
Pasta Pomidorowa
Brązowy Cukier
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Ocet
Sól
3
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Uruchom sos przez sitko, jeśli wolisz gładki SOS.