Bourbon placek dyniowy z orzechami pekan Streusel
Bourbon Pumpkin Pie with Pecan Streusel is a Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś sól, puree z dyni, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tarta dyniowa Bourbon z orzechem włoskim Streusel, Tarta dyniowa Bourbon z orzechem włoskim Streusel, oraz Tarta Dyniowa Bourbon Z Orzechem Włoskim Streusel.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć 4 łyżki masła i 1/4 szklanki brązowego cukru z mąką i szczypta do wilgotnych okruchów. Wymieszać z orzechami pekan.
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić pozostały kij masła i 3/4 szklanki brązowego cukru ze średnią prędkością, aż lekkie i puszyste, o 1 minutę. Ubić w puree z dyni, żółtka, skrobię kukurydzianą, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i sól, a następnie ubić w mleku i bourbonie.
W misce ze stali nierdzewnej, używając czystych ubijaczy, ubijaj białka do sztywności, ale nie do wyschnięcia, a następnie składaj do mieszanki dyni, aż nie pozostaną białe smugi.
Wlać krem do upieczonej łuski ciasta.
Posypać pekan streusel na wierzchu.
Piec ciasto na środku piekarnika przez 1 godzinę, lub aż wzrośnie i złoty i wykałaczka włożona w centrum wychodzi z tylko kilka wilgotnych okruchów dołączonych.