Boston Cream Pie Minis
Boston Cream Pie Minis może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 53 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz galaretkę o smaku waniliowym pudding instant, chłodną bitą polewę, mieszankę ciast i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawki ' N Cream Minis, Mus Z Kremem Bananowym Spiced Mus Minis, oraz Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 24 babeczki. Całkowicie fajne.
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min.
Odstawić 5 min. Tymczasem użyj ząbkowanego noża, aby przeciąć babeczki poziomo na pół.
Ubij 1/2 szklanki chłodnego ubijania w budyniu; łyżka na dolnych połówkach babeczek, używając około 1 łyżki. dla każdego. Przykryj babeczkami.
Mikrofalówka pozostały chłodny bicz i czekolada w małej misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po 1 min. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszaj.
Mróz babeczki z mieszaniną czekolady. Przechowywać w lodówce 15 min.