Gil ' s Brioche French Toast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj francuskich tostów Brioche Gila. Ten przepis służy 4. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 896 kalorii, 23G białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka brioche chleb, jajka, truskawki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grzanki Francuskie Z Gofrem Brioche, Balthazar Brioche French Toast, oraz Tosty Francuskie Cynamonowe Brioche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść metalową miskę i Miksery z miksera elektrycznego do zamrażarki, aby schłodzić. Trim koniec skorupy z brioche chleba, i pokroić bochenek na pół; cut każdej połowie na pół ponownie (4 kawałki), i wyciąć co kwartał na pół do całkowitej 8 sztuk brioche.
W rondlu na średnim ogniu umieścić 2 szklanki truskawek i wodę; przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu. Delikatnie paruj jagody, aż uwolnią sok, około 5 minut.
Ubij 1 szklankę ciężkiej śmietany, ekstraktu waniliowego i cukru cukierniczego wraz z mikserem elektrycznym w schłodzonej metalowej misce z schłodzonymi ubijakami, aż krem uformuje miękkie szczyty; odstawić.
Ubić jajka i pozostałą 1 szklankę śmietany razem w dużej misce, i umieścić kawałki chleba w mieszaninie, łyżki śmietany na chleb do pokrycia. Odstawić na 5 minut.
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu, aż pachnące, i położyć powlekane kawałki brioche na patelni. Gotować, aż francuskie tosty jest złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
Aby służyć, umieścić 2 kawałki tostów francuskich na talerzu, nakładając się lekko. Chochla gotowane truskawki i ich sok na francuskie tosty, a na wierzch obfite dolać bitą śmietaną. Śmietanę polać kilkoma świeżymi truskawkami.