Boczek i Pimento makaron z serem
Boczek i Pimento makaron i ser może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 927 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz block American cheese, pietruszkę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 123 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Makaron Pimento z serem, Makaron Pimento z serem, oraz Hamburgery z bekonem i Pimento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz skrobię kukurydzianą, odparowane mleko i jajka w średniej misce i ubijaj do uzyskania jednorodności. Odstawić.
Umieść boczek na dużej patelni i dodaj 1/2 szklanki wody. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż woda odparuje i boczek zaczyna skwierczeć. Dalej gotować, często mieszając, aż chrupiące i brązowy, o 5 minut dłużej. przełożyć do miski wraz z całym wytopionym tłuszczem.
Dodaj posiekane pimentos do miski i wrzucić do połączenia. Odstawić.
Makaron ugotować w dużym garnku w osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu. Wróć do garnka i dodaj wodę do gotowania, boczek (z tłuszczem), pimentos, odparowaną mieszaninę mleka i ser. Gotować na małym ogniu, ciągle mieszając, aż ser się rozpuści, a sos będzie kremowy i gładki. Wymieszać natkę pietruszki, zastrzegając trochę do dekoracji.
Przenieść do miski, top z pozostałą natką pietruszki, i podawać natychmiast, polewa z jajkiem sadzonym w razie potrzeby.