Bochenki Sera Wiśniowego

Bochenki Sera Wiśniowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj bochenki sera wiśniowego. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 8G tłuszczu i w sumie 174 kalorii. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 43 powie, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś aktywne drożdże, śmietanę, nadzienie do ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Bochenki Ananasowo-Wiśniowe, Cherry-Chocolate Chip Bochenki, oraz Maraschino Cherry Mini Bochenki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie. W małym rondelku podgrzej śmietanę i masło do 110°-115°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj do mieszanki drożdżowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
3
Dodaj cukier i jajka; dobrze wymieszaj. Stopniowo dodawaj mąkę; dobrze wymieszaj. Nie ugniataj. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
4
Do nadzienia w małej misce ubij serek śmietankowy, cukier, jajko i wyciągnij na gładką masę; odstawić. Obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na cztery porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
EkstraktEkstrakt
CiastoCiasto
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rzuć każdy na 12 cali. x 8-w. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Rozłóż czwartą mieszankę serka śmietankowego na środku każdego prostokąta. Nałóż jedną czwartą nadzienia do ciasta na Serek śmietankowy. Złóż wzdłuż na trzy części; ściśnij szew boczny i końce, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Połóż szew stroną do dołu na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Za pomocą ostrych nożyczek wykonaj kilka 1-calowych. ukośne cięcia w pobliżu środka bochenków. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
9
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Połącz składniki glazury, aż będą gładkie; skrop ciepłe bochenki. Ostudzić na stojakach z drutu. Przechowuj resztki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn