Bochenek Z Dziczyzny
Mięso z dziczyzny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 16G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka jaj, sosu pomidorowego, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać biały ocet można śledzić to danie główne z Ocet Pecan Pie jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Bochenek Z Dziczyzny Z Boczkiem, Mom ' s Meat Loaf, oraz My Take on Mom ' s Meat Loaf.
Instrukcje
W dużej misce lekko ubić jajka; dodać sos pomidorowy, cebulę, okruchy, sól i pieprz.
Dodać dziczyznę i dobrze wymieszać. Wciśnij do niezaspokojonego 9-in. x 5 po. Bochenek.
Połączyć brązowy cukier, musztardę i ocet; wlać na bochenek mięsa.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 70 minut lub aż termometr mięsa odczyta 160°.