Bochenek Szynki i Szpinaku

Bochenek Szynki i Szpinaku
Bochenek szynki i szpinaku wymaga około 25 minut od początku do końca. Za 2,35 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 487 kalorii , 25 g białka i 24 g tłuszczu . Ten przepis służy 6 osobom. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pod ręką szynkę, szpinak, pieczywo i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 57% . Ten wynik jest solidny. Ham Loaf , Ham Loaf i Ham Loaf są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym zmiel szynkę na zmielone lub zmielone kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Przenieś do średniej miski; dodać majonez, musztardę i pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dobrze wymieszaj; odłożyć na bok. Szpinak opłucz w zimnej wodzie. Gotuj na dużej patelni, aż liście pozostaną wyłącznie wodą, aż będą wiotkie; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W robocie kuchennym zmiksuj szpinak, serek śmietankowy, mleko i koperek na gładką masę; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Przekrój chleb na pół wzdłuż; wydrążyć górę i dół, pozostawiając 1/2 cala. powłoka. (Wyrzuć usunięty chleb lub zachowaj do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
Rozsmaruj mieszaninę szpinaku wewnątrz górnej i dolnej połówki chleba. Włóż mieszaninę szynki do dolnej połowy, lekko ją ugniatając. Wymień wierzch chleba i szczelnie owiń folią. Schładzaj przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn