Bochenek Szynki i Szpinaku
Bochenek szynki i szpinaku wymaga około 25 minut od początku do końca. Za 2,35 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 487 kalorii , 25 g białka i 24 g tłuszczu . Ten przepis służy 6 osobom. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pod ręką szynkę, szpinak, pieczywo i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 57% . Ten wynik jest solidny. Ham Loaf , Ham Loaf i Ham Loaf są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W robocie kuchennym zmiel szynkę na zmielone lub zmielone kawałki.
Przenieś do średniej miski; dodać majonez, musztardę i pistacje.
Dobrze wymieszaj; odłożyć na bok. Szpinak opłucz w zimnej wodzie. Gotuj na dużej patelni, aż liście pozostaną wyłącznie wodą, aż będą wiotkie; odpływ.
W robocie kuchennym zmiksuj szpinak, serek śmietankowy, mleko i koperek na gładką masę; odłożyć na bok.
Przekrój chleb na pół wzdłuż; wydrążyć górę i dół, pozostawiając 1/2 cala. powłoka. (Wyrzuć usunięty chleb lub zachowaj do innego użytku.)
Rozsmaruj mieszaninę szpinaku wewnątrz górnej i dolnej połówki chleba. Włóż mieszaninę szynki do dolnej połowy, lekko ją ugniatając. Wymień wierzch chleba i szczelnie owiń folią. Schładzaj przez co najmniej 2 godziny.