Bochenek Szynki I
Przepisów na dania główne nigdy nie jest za dużo, więc wypróbuj Ham Loaf. Za 1,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 44 g białka i 42 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 osobom. 185 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i kup bułkę tartą, mieloną wieprzowinę, jajka i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 80%. Wypróbuj bochenek szynki, bochenek szynki i bochenek szynki, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszaj szynkę, wieprzowinę, jajka, bułkę tartą, mleko skondensowane, sól i mielony czarny pieprz.
Całość dobrze wymieszaj i uformuj bochenek.
Umieścić bochenek w lekko natłuszczonej formie do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 90 minut.
Podczas pieczenia bochenka wymieszaj brązowy cukier, musztardę w proszku i ocet.
Dobrze wymieszaj i polej bochenek na ostatnie 15 minut pieczenia.