Bochenek Rubena
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Reuben Loaf. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 344 kalorie. Za 95 centów za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 14 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i kup sól, kminek, sos tysiąca wysp i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 48%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Jumbo Reuben Loaf, Reuben Meat Loaf i Rose's Reuben Loaf.
Instrukcje
W misce wymieszaj 2-1/4 szklanki mąki, drożdże, cukier, masło i sól. Wymieszaj ciepłą wodę; mieszaj, aż powstanie miękkie ciasto.
W razie potrzeby dodać pozostałą mąkę. Wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; ugniatać, aż będzie gładkie, około 4 minut.
Na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia rozwałkuj ciasto na grubość 14 cali. x 10 cali prostokąt.
Rozłóż dressing na środku jednej trzeciej części ciasta. Na wierzch ułóż warstwy wołowiny, sera i kiszonej kapusty. Wykonuj nacięcia od nadzienia do krawędzi ciasta w odległości 1 cala po obu stronach nadzienia. Zmieniając strony, złóż paski pod kątem w poprzek wypełnienia. Ciasto przykryć i odstawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce na 15 minut.
Posmarować białkiem i posypać kminkiem.
Piec w temperaturze 400° przez 25 minut lub do momentu lekkiego zrumienienia.
Natychmiast podawaj; przechowywać resztki w lodówce.