Selerowo-korzeniowy Bisque z Shiitakes

Selerowo-korzeniowy Bisque z Shiitakes
Selerowo-korzeniowy Bisque z Shiitakes jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ciężki krem, korzeń selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Seler Korzeń Bisque, Łosoś wędzony i seler korzeń Bisque, oraz Korzeń selera z grzankami Tymiankowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować korzeń selera, posiekany seler, i szalotki w 1/2 kij masło w 5-quart ciężki garnek na umiarkowanym ogniu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, ale nie rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać wodę, sól, pieprz i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż warzywa są bardzo miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
3
Zupa Purée w partiach w blenderze do uzyskania gładkości (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), a następnie powrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
4
Wymieszać śmietanę i podgrzać bisque na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BisqueBisque
KremKrem
5
Podczas gdy bisque jest podgrzewanie, stopić 2 łyżki masła w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie podsmażyć grzyby z solą i pieprzem do smaku, mieszając, aż złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
BisqueBisque
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Pieczarki przełożyć łyżką szczelinową na talerz i dodać pozostałe 2 łyżki masła na patelnię. Masło gotować na umiarkowanym ogniu, wirowanie patelni, aż zbrązowieje, o 2 protokół, a następnie przenieść do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Podajemy bisque posypane pieczarkami i skropione brązowym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
BisqueBisque
MasłoMasło
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn