Bochenek mięsa z powolnej kuchenki
Bochenek mięsa z powolnej kuchenki może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 148 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 49 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka sosu worcestershire, czosnku, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 25%. Pieczeń wolnowarowa z grzybami Shiitake, Pieczeń wolnowarowa z grzybami Shiitake, oraz Wolno gotowany Bochenek na 2 są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wytnij trzy 25-calowe. x 3-w. paski wytrzymałej folii; krzyżują się tak, że przypominają szprychy koła.
Umieść paski na dole i po bokach 4-lub 5-qt. powolna kuchenka. Posmaruj paski sprayem do gotowania.
W dużej misce połącz pierwsze dziewięć składników. Pokrusz wołowinę i kiełbasę na mieszance i dobrze wymieszaj (mieszanina będzie wilgotna). Uformuj Bochenek.
Umieść Bochenek mięsa na środku pasków.
W małej misce połącz składniki sosu. Łyżka na bochenek mięsa. Przykryj i gotuj przez 3-4 godziny lub do momentu, gdy nie pozostanie różowy, a termometr wskaże 160°. Używając pasków folii jako uchwytów, wyjmij Bochenek mięsa na półmisek.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Piper-Heidsieck Brut Cuvee. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
Piper-Heidsieck Brut Cuvee
Piper-Heidsieck Cuvée Brut to klasyczny, ustrukturyzowany, pełny i pełen owocowego szampana. Mieszanka składa się z większości Pinots Noirs, w tym ponad 100 crus z całego regionu Szampanii i Pinots Meuniers z regionu Grande et Petite Montagne de Reims.Na podniebieniu: ustrukturyzowane, pełne i frankowe wino. Soczysta, mięsista gruszka i złocista konsystencja winogron. Wykończenie zwęża się do aromatów cytrusowych i grejpfrutowych. Wino o wspaniałych owocach, dobrym odczuciu w ustach i harmonijnej równowadze.