Bocconcini Marynowane

Bocconcini Marynowane
Marynowane Bocconcini to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 14g białka, oraz 34g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście pietruszki, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Bocconcini Marynowane, Bocconcini Marynowane, oraz Makaron Ogrodowy Z Bocconcini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić wszystkie składniki w dużej misce, aż mozzarella jest dobrze pokryte. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku i pozostawić marynować co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn