Boca Morning Burritos
Boca Morning Burritos wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Ten przepis służy 25 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz produkt jajeczny bez cholesterolu, linki śniadaniowe Boca veggie, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Podobne przepisy to Boca morning Bake, Boca Loco Burritos, oraz Szybkie Poranne Burritos.
Instrukcje
Ubić produkt jajeczny i mleko trzepaczką do dobrze wymieszanego. Wymieszać posiekane linki i cebulę; wlać do patelni nonstick.
Gotować na średnim ogniu 8 min. lub aż produkt jajeczny zostanie ustawiony, mieszając od czasu do czasu. Wierzch z serem; przykryć. Gotować 1 do 2 min. albo aż ser się rozpuści.
Łyżka na tortille. Złóż po przeciwnych stronach każdej tortilli,a następnie zwiń burrito.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.