Black velvet Baby cakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj black velvet Baby cakes. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 500 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś podwójną śmietanę, mąkę samowystarczalną, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 656 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Red Velvet Baby Cakes, Dorsz czarny Teriyaki z lepkimi ciastami ryżowymi i smażonym Baby Bok Choy, oraz Red Velvet Czarno-białe ciasteczka {Red Velvet Week / Saturdays with Rachael Ray} są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Nasmaruj i wyłóż podstawy 6 foremek do pieczenia pergaminem.
Masło, cukier, jajko, mąkę, zmielone migdały, wodorowęglan, kakao i Guinness umieścić w misce do miksowania. Beat razem do lump-free. Dzielimy na puszki, następnie pieczemy 20-25 min, aż do wyrośnięcia i wychodzi czysty szaszłyk. Ostudzić przez 15 minut, a następnie wyjąć z puszek i ostudzić całkowicie tak samo jak pieczone, nie odwracać do góry nogami.
Ubij śmietanę z cukrem pudrem i odrobiną szampana, jeśli używasz, aż będzie gęsta. Łyżka dollop na wierzch każdego ciasta i pyłu z odrobiną kakao.
Podawać z kieliszkami szampana lub czarnymi Aksamitami na budyń.