Black - Eyed Peas And Pasta
Black-Eyed Peas I makaron może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 859 kalorii, 31g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.57 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka boczku, makaronu, pieprzu cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Black-Eyed Peas 'n' Pasta, Sałatka z makaronu południowego z Black-Eyed Peas, oraz Makaron Z Czosnkiem Scape Pesto, Boczkiem I Black Eyed Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać sól, jeśli używasz, i wymieszać w skorupkach makaronu. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować muszle, odkryte, aż al dente, 8 protokół.
Tymczasem, umieścić pomidory, black-Eyed peas, oliwa z oliwek, czosnek, i cayenne w dużej miski mieszania lub serwowania i wymieszać, aby połączyć.
Odcedzić muszle makaronu dobrze w durszlaku, potrząsając go kilka razy, aby usunąć wodę, która może jeszcze przylegać do makaronu.
Przenieść muszle do miski i wymieszać dobrze połączyć.
Podawać z serem feta, boczkiem, jeśli używasz, i pietruszką.
Odcedzić muszle makaronu dobrze w durszlaku, potrząsając go kilka razy, aby usunąć wodę, która może jeszcze przylegać do makaronu.
Przenieść muszle do miski i wymieszać dobrze połączyć.
Podawać z serem feta, boczkiem, jeśli używasz, i pietruszką.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;