Black & Blue Polędwica Wołowa
Black & Blue polędwica wołowa to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis służy 55 i kosztuje 50 centów za porcję. Mieszanka sera athenos, polędwica wołowa, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Black & Blue Polędwica Wołowa, Ser Pleśniowy Polędwica Wołowa, oraz Polędwica Wołowa Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Mięso zetrzeć z pokrojonym czosnkiem, doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować 10 min. lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron, często obracając.
Usuń nadmiar oleju z patelni.
Piec mięso na patelni 30 do 35 min. lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 63°.
Odstawić 10 min. (Temperatura wzrośnie do 71°.)
W międzyczasie połącz kolejne 4 składniki, aż do wymieszania. Wymieszać z niebieskim serem. Mięso pokroić w plasterki; podawać z sosem.