Biszkopty boczkowe z pieczonym masłem jabłkowym
Ciastka z boczkiem z pieczonym masłem jabłkowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, śmietanę, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłko Bekon Lepkie Herbatniki, Biszkopty bekonowe z masłem pomarańczowo-miodowym, oraz Herbatniki z solą i pieprzem z masłem Boczkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 8 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie drobno posiekać.
Wlać tłuszcz z boczku do małej miski i ostudzić; przechowywać w lodówce do stałej.
W misce ubić mąkę z solą, proszkiem do pieczenia i sodą oczyszczoną.
Dodać 5 łyżek tłuszczu zimnego boczku. Palcami delikatnie wymieszaj go z mąką, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszaj śmietanę i posiekany boczek, aż powstanie luźne ciasto. Zeskrobać na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść delikatnie, aż będzie gładka.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt 10 na 12 cali o grubości około 1/2 cala.
Pokroić w kwadraty 2 1/4 cala i przenieść do nieczystej blachy do pieczenia.
Piec ciastka przez 22 minuty, lub do złotego koloru.
Ostudzić lekko na drucianym stojaku i podawać z pieczonym masłem jabłkowym.