Biszkopt Żurawinowo-Pistacjowy

Biszkopt Żurawinowo-Pistacjowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj herbatników żurawinowo-pistacjowych. Ten przepis służy 15 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Jeśli masz proszek do pieczenia, sól, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, Biszkopt Pistacjowo-Żurawinowy, oraz Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodaj 3eggs i wanilii i pokonać mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż tylko w połączeniu, o 30seconds.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Wymieszać z żurawiną i pistacjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
5
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i podzielić na pół. Uformuj każdą połowę w płaski dziennik o długości 14 cali i szerokości 2 cali. (Ciasto będzie lepkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Umieść dzienniki na przygotowanej blasze do pieczenia kilka centymetrów od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
W małej miseczce ubić pozostałe jajka i posmarować ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
W razie potrzeby posypać cukrem szlifierskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
9
Piec dzienniki, aż będą twarde w dotyku, o 35minutes.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Umieść blachę do pieczenia na stojaku z drutu i pozostaw kłody do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
11
Dolny piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Przenieś dzienniki na deskę do krojenia i użyj ząbkowanego noża, aby ostrożnie pokroić każdy na 18 kawałków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
13
Kłaść plastry wycięte z boku na blasze do pieczenia i zwrócić je do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
14
Piec, aż ciasteczka po prostu zaczynają się chrupiące, o 8minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Przenieś pliki cookie do stojaków z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn