Biszkopt Żurawinowo-Pistacjowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj herbatników żurawinowo-pistacjowych. Ten przepis służy 15 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Jeśli masz proszek do pieczenia, sól, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, Biszkopt Pistacjowo-Żurawinowy, oraz Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Dodaj 3eggs i wanilii i pokonać mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż tylko w połączeniu, o 30seconds.
Wymieszać z żurawiną i pistacjami.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i podzielić na pół. Uformuj każdą połowę w płaski dziennik o długości 14 cali i szerokości 2 cali. (Ciasto będzie lepkie.)
Umieść dzienniki na przygotowanej blasze do pieczenia kilka centymetrów od siebie.
W małej miseczce ubić pozostałe jajka i posmarować ciasto.
W razie potrzeby posypać cukrem szlifierskim.
Piec dzienniki, aż będą twarde w dotyku, o 35minutes.
Umieść blachę do pieczenia na stojaku z drutu i pozostaw kłody do całkowitego ostygnięcia.
Przenieś dzienniki na deskę do krojenia i użyj ząbkowanego noża, aby ostrożnie pokroić każdy na 18 kawałków.
Kłaść plastry wycięte z boku na blasze do pieczenia i zwrócić je do piekarnika.
Piec, aż ciasteczka po prostu zaczynają się chrupiące, o 8minutes.
Przenieś pliki cookie do stojaków z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.